Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİ BİR BİR ANLATTI

BAŞKAN EKİCİOĞLU HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİ BİR BİR ANLATTI
14 Şubat 2024 - 11:23

Söz verdiği projelerin %80’ini hayata geçirdi; biten ve devam eden projeleri tüm detaylarıyla anlattı

Başkan Ekicioğlu: Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz 70 projenin 55’i tamamlandı; 8’i ise devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 9 Şubat 2024 Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katılarak, Kırşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeleri anlattı.
9 Şubat 2024 Cuma günü saat 17:00’da Neşet Erştaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım ve bilgilendirme toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP İl Başkanı Şeref Baran Genç, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kırşehir milletvekili Metin İlhan’ın konuşmasının ardından ise Kırşehir Belde, İlçe ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adaylarının tanıtımına geçildi.
CHP İl Başkanı, Kırşehir Milletvekili ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte tüm belediye başkan adayları ve misafir olarak katılan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş salona girerken, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu için hazırlanan ve girişte kendi sesiyle hitabının bulunduğu “UMUT YENİDEN EKİCİOĞLU YENİDEN” adlı şarkının salona dinletilmesiyle coşkulu bir hava yaşandı.
Kırşehir geneli Belde, İlçe ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları kısa özgeçmişleri ile sahneye çağrılmalarıyla birlikte birer konuşma gerçekleştirerek Başkan seçilmeleri durumunda yapacak oldukları çalışmaları paylaştılar.
Sırasıyla, Köseli Beldesi Belediye Başkan Adayı Bekir Erciyas, Kurancılı Beldesi Belediye Başkan Adayı Fatih Kara, Özbağ Beldesi Belediye Başkan Adayı Tekin Var, Akçakent Belediye Başkan Adayı Mehmet Topel, Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Mete Aydın, Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca, Kaman Belediye Başkan Adayı Erhan Talu, Akpınar mevcut Belediye Başkanı (Belediye Başkan Adayı) Şükrü Turgut ve Boztepe mevcut Belediye Başkanı (Belediye Başkan Adayı) Hüseyin Takan sahneye gelerek çalışma ve projeleriyle ilgili sunumlarını yaptılar.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun sahneye çağrılmasının ardından İl Başkanı, milletvekili ve tüm Başkan adayları katılımcıları selamlayarak toplu fotoğraf verdiler.
Fotoğraf çekiminin ardından söz alan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tüm partilelerin ve katılımcıların “HALKIN ADAMI Selahattin EKİCİOĞLU” sloganlarının ardından göreve geldiklerinde söz vermiş oldukları projeleriyle ilgili sunumunu gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinde söz vermiş oldukalrı 70 projenin 55’inin tamamlandığını; 8 projenin devam ettiğini, Organize hayvancılık ve Seyir Terası gibi 7 projenin ise hayata geçirilemediğini dile getirerek bunlara ek olarak hayata geçirdikleri ve yapımı devam eden projelerini de birer birer ayrıntılarıyla anlattı.
Kırşehir Beledieyesi taarfından ahzırlanan proje tanıtım videoları ve slaytı eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Ekicioğlu, 31 mart 2024 seçimlerinden sonra da dayanışma halinde çalışmalarına devam ederek Kırşehir’in gelişimi noktasında yeni projeleri hayata geçireceklerinin altını çizdi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğu’nun özenle hazırlanmış toplu sunumunun ardından, kapanış için Başkanımız Ekicioğlu ile birlikte, CHP İl Başkanı Baran Genç, Kırşehir milletvekili Metin İlhan, belde ve ilçelerin belediye başkan adayları ve İl Genel Meclisi aday adayları sahneye davet edildi ve selamlama gerçekleştirildi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.