Kırşehir Express Gazetesi

Başkan Ekicioğlu, hayata geçirdiği projeleri video klip ile tanıttı

Başkan Ekicioğlu, hayata geçirdiği projeleri video klip ile tanıttı
26 Şubat 2024 - 11:15

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 9 Şubat 2024 Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katılarak, Kırşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeleri yaptığı sunum ile kamuoyuna anlatmıştı.
Başkan Ekicioğlu’nun Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yaklaşık 1 saat süren tarihî konuşmanın ve çalışmaların bütünsel bir şekilde kamuoyuna aktarılması ve belleklere kaydedilmesi açısından son derece önemli olan sunumunda bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerle devam eden proje ve yeni projeler alıyor. Sunum; https://www.youtube.com/watch?v=bK0audPZFSw adresinden izlenebiliyor.

Son olarak 22 Şubat akşamı, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun ve Kırşehir Belediyesi’nin tüm sosyal medya hesaplarından, hazırlanan nostaljik bir video klip ile hayata geçen projelerden Kır-Köy, GES, Bağbaşı Mahallesi Muharrem Ertaş Kültür Evi, Yenice Mahallesi Kültür Evi, Üçgöz Köprüsü, Gölhisar Kültür Evi, 29 Ekim Gündüz Bakımevi, Mehmet Çavuş Cesarettepe Kahramanlık Parkı, Kuşdilli Mahallesi Pelin Yüksel Kültür Evi paylaşıldı.
Nostaljik bir müzik ve otomobil ile gerçekleştirilen video klibin yoğun beğeni ve paylaşım aldığı gözledi.

İLGİLİ VİDEO LİNKİ:

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.