Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU, ZİYARETLERİNİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN EKİCİOĞLU, ZİYARETLERİNİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
26 Mayıs 2023 - 9:38

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 25 Mayıs 2023 Perşembe günü Milletvekilimiz Metin İlhan, Millet İttifakı İl Başkanları ve Özbağ Belde Başkanları ile birlikte, Özbağlı hemşehrilerimizi, Nidanur Et, Akyurt Elektrik Biyogaz, Özbağ Kızılcaköy Kahvehanesi ziyareti ve Kırşehir Otobüs Terminali ziyaretinde bulunarak milletvekili seçiminde verdikleri destek için teşekkürlerini sundu.
Ziyaret sırasında Şairler Kıraathanesi’nden umut dolu bir yürek, şair Yusuf Evran’ın Cumhurbaşkanlığı ikinci seçimine ilişkin okuduğu “Kılıçdaroğlu” şiiri büyük beğeni topladı.
Ekicioğlu, tüm Özbağlı hemşehrilerimizi 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandığa giderek oy kullanmaya davet etti..
Ekicioğlu, öğleden sonra ise Milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı il başkanları ile birlikte KIR-KÖY Engelsiz Yaşam Pikniği’nde gülen yüzlerimizle bir araya geldi. Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’de dezavantajlı gruplar için yapımı tamamlanan Kır-Köy ile mesire ve piknik alanının yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, bu ve buna benzer projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, Aile Yaşam Merkezi önünde gerçekleştirilen çorba ikramı ve müzik dinletisine katılan Ekicioğlu, daha sonra da Kındam TOKİ Sosyal Tesislerinde ise hemşehrilerimizle buluşarak Lokma Tatlısı dağıtımı gerçekleştirdi.
Akşam saatlerinde Milletvekilimiz Metin İlhan ile birlikte, Gölhisar Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulunarak milletvekili seçimindeki desteklerinden dolayı teşekkür eden Ekicioğlu, tüm Gölhisarlı ve Kırşehirli hemşehrilerimizi 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandıklara giderek oy kullanmaya davet etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.