Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI
13 Nisan 2021 - 11:21

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ramazan ayı için yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

“Bereketin, dayanışmanın, kardeşliğin ve huzurun ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayını bu yıl da idrak etmenin sevincini ve mutluğun yaşıyoruz. İslam dininin emrettiği gibi kavgayı değil barışı, ayrımcılığı değil birleştirici olmayı, kötülüğü değil iyiliği, kötü sözü değil hoşgörüyü yaşatmak hepimiz için en önemli görevdir. Paylaşmak ve kimseyi ötekileştirmeden kardeşlik köprüsünü kurmak yapmamamız gereken yegane davranış ve tavırdır.

Geçen yıl olduğu gibi,bu yıl da ne yazık ki Ramazan Ayı’nı Pandemi sürecinde idrak ediyoruz. Koronavirüs, ülkemizde olduğu gibi ilimizde de artış hızı göstermektedir. Hemşehrilerimizin, maske, mesafe ve temizlik kurallarına Ramazan Ayı içerisinde de çok daha dikkatli ve hassas olmalarını temenni ediyorum. Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için yaptığımız çalışmalar Ramazan Ayı’nda artarak devam edecektir.

Pandemi koşulları ekonomik olarak çok sayıda vatandaşımızı ve esnafımızı olumsuz etkilemiş, bu durum hepimizi derinden yaralamıştır. Bu zor günleri hep birlikte paylaşarak aşacağımıza inanıyor, kardeşliği ve dayanışma kültürünü çoğaltarak bereketlendireceğimiz Ramazan Ayı’nın bütün insanlığa başta sağlık olmak üzere, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.