Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
11 Mayıs 2021 - 22:50

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ramazan Bayramı mesajında şunları ifade etti:

“Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken Ramazan ayının mutluluğunu yaşayarak bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk. Kardeşliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, yaşama sevincimizi arttırmaktadır. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin Bayram günlerine denk gelmesinden dolayı bu yıl da Ramazan Bayramı’nı sevdiklerimizden uzakta, buruk bir şekilde evlerimizde kutlayacağız. Umut ediyoruz ki; alınan bu tedbirler Bayram sonunda salgının hızını yavaşlatır ve bu zor günlere inat, bir arada sağlıklı ve huzurlu günler geçirmemiz için bir fırsat oluşturur. Birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayramlar diliyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.