Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA
18 Mart 2024 - 11:24

Ekicioğlu: Borçlanma limitiyle birlikte yaklaşık Kırşehir Belediyesi şu an 10 Milyarlık bir paraya, bir bütçeye hükmediyor. Bunu duyan rantçılar, troller, bankamatikçiler, otçular, çöpçüler hepsi bu paraya talipler

Sosyal medya hesaplarında bir videoyla kamuoyu açıklamasında bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:
“Bildiğiniz gibi bir beş yıl Belediye Başkanlığı yaptık. Bir beş yıl daha yapmak için bu göreve talip olduk. Göreve geldiğimizde Kırşehir Belediyesi’nin 175. Milyonluk bütçesi vardı, şu anda 2 Milyar bir bütçesi var; borç da sıfır. Borçlanma limitiyle birlikte yaklaşık Kırşehir Belediyesi şu an 10 Milyarlık bir paraya, bir bütçeye hükmediyor. Bunu duyan rantçılar, troller, bankamatikçiler, otçular, çöpçüler hepsi bu paraya talipler. Özellikle sahte hesaplardan hepimize saldırılar düzenliyorlar. Çünkü seçimi kaybettiklerini görünce olmadık çamurları atıyorlar. Oysa biz işimizin başındayız, işimizi yapıyoruz; yapmamız gereken neyse şu an da gördüğünüz gibi Kırşehir Belediyesi’nin asli görevi olan yoldu kaldırımdı bu tür çalışmaları hep birlikte yapıyoruz.
Buradan size şunu söylemek istiyorum; “çamur at izi kalsın” mantığıyla bir yere varamazsınız, çünkü gücümüzü biz halktan alıyoruz; ne trollerden ne rantçılardan ne hırsızlardan ne yolsuzlardan, kimseden güç almıyoruz. Yapılan bu tür yapılan işlemleri ciddiye almıyoruz ve gerekli yasal şikâyetlerimizi yapıyoruz. Örneğin bazıları “ben savcıyım, ben polisim” diye telefon açıp milleti dolandırıyorlar, aynısı; Kırşehir Belediyesi’nin adını kullanarak birbirini dolandıran tefeciler rantçılar hırsızlar da var. Bu konuda biz yasal işlemi başlattık. Bundan sonrada Hukuki süreç neyse böyle “çamur at izi kalsın” mantığıyla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Buradan hep birlikte 31 Mart’ta bu pisliklerden şehrimizi de temizleyeceğiz. Sadece trollerden değil, bütün pislik yapanlardan, bütün pisliklerden, çıkarcılardan rantçılardan, hırsızlardan, otçulardan, çöpçülerden Kırşehir de temizlenecek. Kırşehir siyaseti temiz bir nefes alacak, bu çıtayı öyle koyduk öyle de götürmeye kararlıyız. 15 gün kaldı sabredin, hep birlikte güzel günlerde buluşacağız. Ömrümüz yettiği sürece de bu ülke için, bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.