Kırşehir Express Gazetesi

Başkan Seher Ünsal Kaman halkıyla buluştu

Başkan Seher Ünsal Kaman halkıyla buluştu
18 Ekim 2021 - 15:40

Ünsal: Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’ye emin adımlarla ilerliyoruz.

 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kaman ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Ünsal, Kaman ziyaretinde esnafları Ahi Selamı ile selamladı.

İlk olarak Pazar yerinde esnaflarla buluşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’a Kadın Kolları Genel Merkez İl Koordinatörü Sena Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İl ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri,  İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve koordinatörler katıldı.

Pazar yeri ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade eden Ünsal “Göreve geldiğimiz 9 aydır durmadan duraksamadan çalışmaya, halkımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Bugün Kamanımızdayız. Pazar esnafımızı dinlemeye hatırlarını sormaya geldik. Bizleri bağırlarına bastıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Halkımızın tek umudu AK Parti. 2023 seçimlerinde halkımızın desteği ile hizmetlere devam edeceğiz.” dedi.

Pazar yeri ziyareti ardından Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kaman’da devam eden ve hayata geçirilecek olan projeler hizmetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Ünsal “AK Belediyecilik demek hizmet demektir. Necati Çolak Başkanıma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kaman AK Belediyecilik ile daha çok hizmeti almaya devam edecek. Bana düşen ne görev varsa Kaman için her zaman hazırım.” Dedi.

Kaman ilçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “İl Genel Başkanımız Şaban Çelik ile beraber sizleri dinlemeye geldik. Muhtarlarımızın tüm taleplerini alıp Özel İdaremiz ile talepleri yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri her zaman köylünün ve köylerimizin yanında olmuştur. Köylerimize yatırımlarımız devam ediyor.” dedi.

Muhtarlar ile yapılan toplantı sonrası AK Parti Kaman İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ünsal, “ Teşkilat varsa zafer vardır, başarı vardır. Kaman teşkilatımızın heyecanı bizleri çok mutlu etti. Kapı kapı gezeceğiz. Sıkmadık el değmedik gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışacağız. Kaman’a güveniyorum. Bizi ağırlayan, İlçe Başkanımız Kamil Avşaroğlu’na ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.”

Kaman programının sonunda gençlerle bir araya gelen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Gençlerin siyasette aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Bizim en büyük gücümüz genç ve dinamik nüfusa sahip olmamızdır. Şuan gıpta ile bakılan SİHA’larımızı İHA’larımızı üreten gençlerimizin siyasette de aktif olması gerekiyor. Bugün gençlerimiz ile beraberiz. AK Parti Kırşehir İl Başkanı olarak ürettikleri projelerde, fikirlerde her zaman yanlarındayım. 24 saat kapım ve telefonum açık.” dedi.

Kaman programını değerlendiren Başkan Ünsal “Kaman ziyaretimizde esnaflarımızın güler yüzlü karşılamasından duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Kaman ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdik. Bundan önce yaptığımız işlere bundan sonra önemli çok ilaveler olacak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’ye emin adımlarla ilerliyoruz. Belediyelerimiz ile milletvekillerimiz ile bakanlıklarımız ile bütün kesimlerimiz ve kademelerimiz esnafımızla, vatandaşımızla el ele vererek bunu gerçekleştireceğiz.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.