Kırşehir Express Gazetesi

BAŞKAN SEHER ÜNSAL’DAN SERT ÇIKIŞ: KALLEŞLER!

BAŞKAN SEHER ÜNSAL’DAN SERT ÇIKIŞ: KALLEŞLER!
15 Şubat 2021 - 15:53

Terör örgütü PKK’nın mağarada 13 vatandaşımızı şehit etmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, hain saldırıya sert dille tepki gösterdi.

Ünsal açıklamasına ‘Kalleşler’ diye başlarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin hain terör örgütü ile verdiği mücadelenin aralıksız bir şekilde kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Başkan Ünsal, teröre ve PKK’ya lanet okudu ve PKK’nın Türk ve Irak güvenlik güçlerine ve sivillere saldırdığına ve Suriye’nin kuzeyinde de terör saldırılarına devam ettiğine vurgu yaparak, “Dünya sessiz. Bu sessizlik, utanç verici bir suç ortaklığıdır ama biz sessiz kalmayacağız” dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal; “”Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah’tan rahmet; yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Terörün kökünü kazıyana kadar, sınırlarımız içinde ve dışında mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Ünsal; ” Güvenlik güçlerimizin içeride ve dışarıda kalleş PKK başta olmak üzere terör örgütlerine karşı verdiği mücadele, milletimizin güçlü desteği ve dualarıyla, terör tehdidinin kökü kazınıncaya dek devam edecektir” şeklinde yaptığı açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: “Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum.Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir. Ve teröristtir. PKK/YPG demek insana ve insanlığa ait olan her değer ve emanetin imhası demektir. Hain örgüt tarafından kaçırılıp bir mağarada alıkonulan on üç sivil vatandaşımızın katledilmesiyle ilgili acı haber milli yüreklere ateş topu gibi düşmüştür. Nihayetinde söz hükmünü kaybetmiştir! Şehit olan hem kahraman askerlerimize hem de aziz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Başımız Sağolsun diyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.