Kırşehir Express Gazetesi

Belediye Araç Filosu genişliyor

Belediye Araç Filosu genişliyor
19 Haziran 2023 - 17:09

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: Yönetime geldiğimiz günden itibaren Filomuza kattığımız araçlarla hizmet kalitemizi de arttırmaya devam ediyoruz.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve gelmeleriyle birlikte 2 Adet Kamyon, 2 Adet Kepçe, 2 Adet Transit, 1 Adet Otobüs, 2 Adet Cenaze Nakil Aracı, 1 Adet Sathi Kaplama Aracı, 5 Adet Otomobil, 1 Adet Kamyonet, 1 Adet Toprak Silindir Aracı ve 1 Adet Tuz Serme Makinesini var olan araç filosuna katarak Kırşehir’e hizmet kalitesini arttırmaya devam ettiklerini söyledi.
Başkanımız Ekicipğlu; “Kırşehir halkına en iyi ve en kaliteli şekilde hizmet vererek, ihtiyaca ve beklentiye yönelik çalışmaya devam ediyor. Hizmetlerimizi de bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa ona yanıt vermemiz lazım. Hemşehrilerimizden aldığımız destekle Kırşehir’e yakışır hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Araç filolarımızı yeni aldığımız araçlarla da güçlendirerek daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermeye hazır olmalıyız.
Kurumsal yeterliliğinizi güçlendirmeden, altyapınızı sağlamlaştırmadan gereken hizmetleri sağlayamazsınız. Kırşehir’e yaptığımız çalışmalarla yenilenmenin ve güzelleşmenin en güzel örnekleri yaşanmaya devam ediyor. Yaptığımız bütün çalışmalar ve alınan bütün araçlar Kırşehir halkının daha iyi şartlarda, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet alabilmesi içindir.
Geçtiğimiz hafta aldığımız 2 Adet Kamyonu da araç filomuza eklemiş olduk. Kırşehir’imize hayırlı olsun. Her şey Kırşehir için.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.