Kırşehir Express Gazetesi

BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HALKIMIZ TÜRKİYE İÇİN KARAR VERECEK

BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HALKIMIZ TÜRKİYE İÇİN KARAR VERECEK
22 Mayıs 2023 - 15:20

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesinde Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve Millet ittifakı İl Başkanları ile birlikte saha çalışmasına katılarak hemşehrilerimizi seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seçimlerde milletin iradesinin sandıklara yansımasının önemine işaret ederek özgür, eşit ve adil bir Türkiye’nin yaratılması için birlikte çalışmanın ve başarmanın önemine işaret etti.
Başkan Ekicioğlu, Cuma günü, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, Kırşehirli henşehrilerimizle bir araya gelerek seçimlere katılmanın ve sandıklara sahip çıkmanın gerekliliği konusunda düşüncelerini paylaşmaya devam ediyor. Ekicioğlu, milletvekili seçimindeki destekleri için sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederek, Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda da haktan, hukuktan ev adaletten yama bir Türkiye için Millet İttifakı olarak Kırşehir’de büyük bir başarı sağlanacağına olan inancını dile getirdi.
Cumartesi günü milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları, İl Genel Meclisi Üyesi ve gönüllülerle birlikte, Kortulu ve Kumarkaç Köylerini ziyaret eden Ekicioğlu, ziyarette milletvekili seçimlerinde verdikleri destekleri için teşekkür ederek 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de tüm hemşehrilerimizi sandığa giderek oy kullanmaya davet etti.
Cumartesi günü akşam saatlerinde ise milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, gençlerimizi vakit geçirdikleri mekânlarda ziyaret eden Ekicioğlu, gençlerin ülkenin geleceği için üstlenecekleri sorumlulukların önemine değinerek. özgür ve yaşanılır bir ülkeyi hep birlikte kurmak için tüm gençleri 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulundu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.