Kırşehir Express Gazetesi

CACABEY MEYDANI’NDA 19 MAYIS KUTLAMASI YAPILDI

CACABEY MEYDANI’NDA 19 MAYIS KUTLAMASI YAPILDI
19 Mayıs 2021 - 16:25

CHP Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması bugün Cacabey Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde yapıldı

Atatürkçü Düşünde Derneği Kırşehir Şubesi, Deva Partisi ve Demokrat Parti’nin de destek verdiği kutlamalara Millet İttifakı içinde adı anılan İyi Parti’nin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Programa katılanlar tarafından İyi Parti’nin önceki günlerde Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine karşı uygulanan zulmü protesto etmek için araç konvoyu ve basın açıklaması düzenlediği ve CHP’nin bu programa katılmadığı gerekçesiyle de İyi Parti’nin CHP’nin bugün düzenlediği Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katılmadığı dillendirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sırasıyla CHP İl Başkanı Eczacı Şeref Baran Genç, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan  birer konuşma yaparak günün anlam ve önemine değimdiler.

Yapılan konuşmaların ardından Halkoyunları gösterisi gerçekleştirildi ve Bando Takımı tarafından çalınan Marşlar eşliğinde İş Bankası önündeki alana kortej yürüyüşü yapıldı.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.