Kırşehir Express Gazetesi

EKİCİOĞLU: SAHNEDE SİZ VARSINIZ, GELECEĞİMİZDE DE SİZLER VARSINIZ!

EKİCİOĞLU: SAHNEDE SİZ VARSINIZ, GELECEĞİMİZDE DE SİZLER VARSINIZ!
02 Temmuz 2021 - 13:15

KADIN KOROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle organize edilen Kent Konseyi Kadın Meclisi Kadın Korosu Türk Halk Müziği Konseri 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 20:00’daNeşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte konsere katılan Kırşehir milletvekili Dr. Metin İlhan, CHP İl Başkanı Eczacı Şeref Baran Genç, Belediye Başkan Yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve çok sayıda vatandaşın beğeniyle izlediği konser Şef Umut Yoldaş’ın yönetimiylegerçekleştirildi.

Birbirinden güzel Türkülerin seslendirildiği Konser sonrası sahneye davet edilen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir kentin belleğinde ve kültür dokusunda olumlu gelişmelerin yaşanması için bu tür sanatsal faaliyetlerin önemine değindi. Başkanımız Ekicioğlu, “Pandemi koşulları nedeniyle uzun bir süredir hayatın ve kültürel faaliyetlerin maalesef kesintiye uğraması ne yazık ki hepimizi etkiledi. Yeni normalleşme ve hijyen-mesafe kurallarına uygun bir şekilde böylesi güzel bir programla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi ki siz değerli sanatçı kardeşlerim sahnedesiniz. Sahnede siz varsınız, geleceğimizde de sizler varsınız. Bu vesileyle programın hazırlanmasında ve sunumunda katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kırşehir milletvekili Dr. Metin İlhan da Başkanı Ekicioğlu’dan sonra söz alarak programın yapımı ve sunumunda emeği geçenleri kutladı.

Yapılan konuşmaların ardındanPlaket ve çiçek sunumu gerçekleştirdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.