Kırşehir Express Gazetesi

EKİCİOĞLU’DAN DEMİRBAŞ’A ZİYARET

30 Haziran 2020 - 18:41
EKİCİOĞLU’DAN DEMİRBAŞ’A ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU KIRŞEHİR EXPRESS GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Express gazetesini ziyaret etti

            CHP Yönetiminden Murat Zobu ile birlikte Kırşehir Express gazetesini ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş’a belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

            Başkan Ekicioğlu, amaçlarının Kırşehir’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte Kırşehir’e hizmet etmek olduğunu belirtti ve ortak akılla varolan sorunları aştıklarını dile getirdi.

            Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 1999 yılında Kırşehir’in ihtiyacını karşılamak için bir asfalt plent yapıldığını, yeni araçlar satın aldığını, sonrasında belli bir süre bu tesisin kullanıldığını hatırlatarak bu asfalt plentinin 2009-2019 yılları arasında kapatıldığını ifade ederek Kırşehir’in yol ihtiyacını karşılamak için bu tesisleri tekrar hayata geçirdiklerini belirtti.

            Ekicioğlu, üretimle birlikte Kırşehir Belediyesi’nin hem asfalt temini problemini çözdüğünü hem de yüksek ihale bedellerinin getirdiği ağır mali yükten kurtulduğunu da sözlerine ekleyerek göreve geldikleri günden itibaren tasarruf yaptıklarının altını çizdi.

            Başkan Ekicioğlu, “2018’de yapılan son ihalede özel şirket bugünün rakamlarıyla asfaltın tonunu 258 lira 40 kuruştan yapıyordu. Oysa şu an biz 166 liraya mal ediyoruz. Tesisler günde 7 saat çalıştığı zaman 560 ton asfalt üretiyor. Ton başına 92 lira 40 kuruş tasarruf ediyoruz. Yani bir günde 51 bin 744 TL kârımız oluyor. Yüzde 35’e yakın bir tasarruf sağladık”dedi.

            Genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş da ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.