Kırşehir Express Gazetesi

ENDERHAN ÖZ KGK TEMSİLCİSİ OLDU

ENDERHAN ÖZ KGK TEMSİLCİSİ OLDU
05 Kasım 2020 - 11:10

İHA Kırşehir Temsilcisi Enderhan Öz, KGK’nın da Kırşehir Temsilcisi oldu

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzası ile Kırşehir İl Temsilciliğine İha Muhabiri Enderhan Öz’ün atandığı Kırşehir Valiliği’ne bildirildi.

Yapılan resmi atama yazısında KGK’nın misyon ve vizyonu ile birlikte temsilci olarak İHA Muhabiri Enderhan Öz’ün atandığı duyuruldu.

Kırşehir Valiliği’ne gönderilen yazıda, “Cumhurbaşkanımızın izni ve onayıyla 3335 sayılı yasaya göre ‘Uluslararası Birlik’ statüsüyle kurulmuş olan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) adına sizi bilgilendirmek ve işbirliğimizi başlatmak adına vaktinizi aldığımız için hoşgörünüzü istirham ederim. Konseyimiz bünyesinde Yaygın Medya, Yerel Medya ve Dış Medya Meclisleri bulunmaktadır.

Misyonumuz, yurtiçi ve yurtdışında mesleki dayanışma ve işbirliği ile medya mensuplarını etkin bir şekilde tek bir hedefe yönelterek, ülkemiz, devletimiz ve milletimiz adına sinerji yaratmak, yurtiçi ve yurtdışında algı operasyonlarına karşı etkin lobi yapmak ve medya yoluyla ‘Yerli ve Milli Duruş’ çerçevesinde faaliyette bulunmaktır. Bu çerçevede Konseyimizin yurtiçi ve yurtdışında temsilcilikleri vardır. İlinize de temsilci olarak Sayın Enderhan Öz atanmıştır. Temsilcimiz ile uyumlu bir çalışma süreci temenni ediyor; ilgi ve desteğinizi esirgememeniz dileğiyle en içten selam ve saygılarımı sunuyorum” denildi.

Kırşehir Express gazetesi olarak Enderhan Öz’e temsilcilik görevlerinde başarılar diliyoruz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.