Kırşehir Express Gazetesi

GAZETECİ SAİT UYAR “BEN DE VARIM” DEDİ!

GAZETECİ SAİT UYAR “BEN DE VARIM” DEDİ!
17 Kasım 2020 - 13:11

MUCUR GAZETESİ SAHİBİ SAİT UYAR’A MUCUR VE KIRŞEHİR’DEN BÜYÜK DESTEK VAR

Mucur Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasında aktif rol oynayan Mucur Gazetesi sahibi Sait Uyar Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığı için aday adaylığını açıklayarak şunları ifade etti:

“Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır… Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır…

Sevgili dostlarım ve partililerim. Sayın Muzaffer Arslan başkanımızın il Başkanlığına aday olmayacağım demesi ile başlayan bu süreçte, bende Kırşehir İl Başkanlığına aday oldum. Yıllardır hep desteklediğim, her zaman yanında olduğum, çıkarılan adayların adına bakmadan partimin adayıdır diyerek destekledim, bu siyasi arenada artık bende varım.

Ben bu yolda artık gençlerin önünün açılmasını düşünüyorum. Samimiyet, hoşgörü ve halkın içinde bir başkan olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Benim bu yolda büyük hedeflerim var. En büyük hedefim ise halkımızın her zaman dert ortağı ve yoldaşı olmak. Vatandaşlarımızla mesafe gözetmeksizin hep yan yana olmak. Bu düşünceler ile İl Başkanlığına aday oldum.

İlimizde ve ilçemizde şahsım olarak AK Partimize çıkar gözetmeksizin her zaman yanında oldum. Son yerel seçimlerde ilçemizi AK Parti iktidarı ile tekrardan buluşturduk. Bu süreçte de şahsım olarak büyük destekte bulundum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır… Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır” bunu bizim bilmemiz kuşkusuz imkansızdır.

Artık söz genel merkezimiz ve liderimizdedir.

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan Parti gözetmeksizin benim yanımda olan Mucurlu dostlarıma çok teşekkür ederim. Benim gibi bu yolda yürüyen tüm adaylarımıza başarılar dilerim.

Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, yârimiz, yarınımız, vatanımız var.

Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.