Kırşehir’in eski ilçesi Hacıbektaş’a bağlı Çiğdem Köyü’nde 1933 yılında dünyaya gelen, Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nden mezun olan ve Kırşehir’de uzun yıllar Vali Mithat Saylam İlkokulu’nda görev yapan emekli öğretmen Ali Güner vefat etti.
Emekli öğretmen Süheyla Şerbetçioğlu, Kırşehir Defterdarlığı’ndan emekli Müberra Önal, makine mühendisi Cengiz Güner ile merhum Erol Güner’in babası, Cihat Şerbetçioğlu, merhum Celal Önal ve Belgin Güner’in kayınbabası Ali Güner bugün evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Saat 13.30’da hayata gözlerini yuman Ali Güner, yaklaşık 3 ay önce de hayat arkadaşı Emine Güner’i kaybetmişti.
Kırşehir Çiğdem gazetesinin kurucusu Şevket Güner ile İmtiyaz Sahibi Salih Güner’in amcası olan Ali Güner, 88 yaşında ve 4 çocuk babasıydı.
Ali Güner’in cenazesi (18 Mart Perşembe) saat 11.30’da Kırşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi önünde kılınacak namazın ardından saat 12.00’de Kümbetaltı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Kırşehir Express gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.


EKİCİOĞLU: İNTERNET MEDYA MENSUPLARININ KIRŞEHİR’İN TANITIMINA YAPACAĞI KATKILAR ÇOK ÖNEMLİ
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NÂZIM HİKMET ANMASI
BASIN MÜZESİ VE AKUSTİKHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KİTAP FUARI CUMA GÜNÜ NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’NDE BAŞLIYOR
CHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK, 1 YILLIK ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI
BAŞKAN EKİCİOĞLU 23 NİSAN PROGRAMLARINA KATILDI
KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLER MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BÜYÜK DEĞİŞİM