Kırşehir Express Gazetesi

GENÇ: 31 MART’TA YEDİĞİNİZ TOKADIN KATMERLİSİNİ YERSİNİZ!

GENÇ: 31 MART’TA YEDİĞİNİZ TOKADIN KATMERLİSİNİ YERSİNİZ!
03 Mart 2021 - 10:48

CHP İL BAŞKANI BARAN GENÇ BAŞKAN EKİCİOĞLU’NUN BAKAN KURUM’UN ZİYERET PROGRAMINA DAHİL EDİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Kırşehir İl Başkanı Ecz. Şeref Baran Genç geçen hafta ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un programıyla ilgili Perşembe akşamına kadar CHP’li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na haber verilmemesini ve programa dahil edilmemesine tepki gösterdi. Genç, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları ifade etti:

“Perşembe akşamı ise sayın valimiz İbrahim Akın’ın mevcut durumu fark edip belediye başkanımızı bakana sunumunu yapması için davet etmesi üzerine, belediye başkanımız uğradığı haksızlığa rağmen Kırşehir’imizin menfaatlerini gururunun önünde tuttuğu için davete icabet etmiş ve bakana sunumunu gerçekleştirmişti.

Buradaki olgun ve devlet adamlığına yakışır tavırlarından dolayı sayın valimize ve belediye başkanımıza parti örgütüm adına teşekkür ederim.

Kıymetli Kırşehir halkı;

Sizler yapılmak istenen ayrıştırmayı ve ötekileştirmeyi en iyi şekilde görüyorsunuz ve onaylamadığınızı biliyoruz. Fakat AKP bunu bir türlü anlamak istemiyor.Şehrin eski hükümet konağı meselesinde olduğu gibi kimseye sormadan, ben yaptım oldu bitti der gibi şehirle ilgili kararları yine kendi kafalarına göre almaya devam ediyorlar.

Her seçim döneminde Kırşehir’e tren, yeni hastane, çevre yolu gibi aslı astarı olmayan vaatlerle milletin duygularıyla oynayacağınıza, çağırın bu şehrin yöneticilerini ve halkın temsilcilerini birlikte karar verin. Bu şekilde devam ederseniz 31 Mart’ta milletten yediğiniz tokadın katmerlisini yersiniz.

Kırşehir halkı aptal değildir. Kendisine yapılan haksızlıkları unutmaz. Belediyeyi 15 sene boyunca yönettiniz ,550 milyon TL borç bıraktınız ,CHP gelirse iş yapamaz diye seçim çalışması yaptınız ve onurlu halkımızı kandıramadınız. Bugün CHP’li belediye borcunu azaltmış, kredilendirilebilir hale gelmiş, projelerini sırayla gerçekleştirir hale gelmiştir. Belediye kasası belki de son 20 yılda görmediği kadar para görmüş, AKP’nin maaşları ödeyemez dediği belediye başkanı maaşları tıkır tıkır ve zamlı öder duruma gelmiştir.

Bizler CHP İl örgütlenmesi olarak, karşılık beklemeksizin belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin yanında çelikten bir zırh gibi duruyoruz. Şehrimize hizmet etmek ve partimizin bayrağını daha yükseğe taşımak için uğraşıyoruz. Bu uğurda her türlü baskıya,ayrıştırma ve ötekileştirmeye boyun eğmeyeceğimizi belirtir saygılar sunarız.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.