Kırşehir Express Gazetesi

GENEL SAĞLIK-İŞ’TEN ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

GENEL SAĞLIK-İŞ’TEN ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI
09 Kasım 2020 - 13:29

Genel Sağlık İş Sendikası Kırşehir İl Temsilcisi Nuh Karakaya 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajında şunları ifade etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82’inci yılında saygı,  özlem ve minnetle anıyoruz.

Emperyalizme karşı tam bağımsızlık mücadelesi veren, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin doğmasına önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk, askeri bir deha olduğu kadar, ileri görüşlü ve akılcı bir devlet adamıydı. Tarihin en büyük aydınlanma hareketlerinden birini gerçekleştiren Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini akla ve bilime dayalı sağlam temeller üzerinde yükselmesini sağlamıştır. Ebedi önderimiz Atatürk’ün “Dünyada her şey için, maddiyat için, maneviyat için, hayat için, başarı için en hakiki yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cahilliktir, doğru yoldan sapmaktır.” sözleri bugünlere de ışık tutmaktadır.

Çağdaş bir toplum yaratan, aydınlık bir gelecek bırakan Atatürk, ulusumuz için hiç sönmeyecek bir ışıktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük devrimci Atatürk’ün, ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacaktır. Ulusumuz, tarihinden aldığı güçle ilke ve devrimlerini sonsuza kadar yaşatacaktır.

Genel Sağlık-İş, Cumhuriyeti sindiremeyen her türlü düşünceye karşı yorulmadan, yılmadan kararlılıkla mücadele edecek, Türkiye Cumhuriyeti’ni, korumak ve yükseltmek için tüm çabayı gösterecektir. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize ant içiyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.