Kırşehir Express Gazetesi

GÖÇEN: BİLGEHAN ALTAŞ BENİM MUHATABIM DEĞİLDİR!

GÖÇEN: BİLGEHAN ALTAŞ BENİM MUHATABIM DEĞİLDİR!
22 Şubat 2021 - 12:28

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen “İYİ Parti ve şahsım adına bugüne kadar siyasetin memleketimiz için dürüst ve samimi bir şekilde en iyi şekilde yapılmasına gayret ettim.” diyerek şu açıklamada bulundu:

“Hiçbir zaman inanmadığım ve doğruluğunu teyit etmediğim açıklamayı yapmadım.Zaman içinde bazı projeler önemini yitirebilir veya yerine getirilemeyebilir. O zaman açık ve net olarak kamuoyu ile paylaşmak gerekir. Eğmenin, bükmenin, palavralarla üstünü örtmenin gereği yoktur. Hele hele gündem değiştirmek için son yıllarda sürekli yaşandığı gibi uyduruk gündem maddeleri yaratmak bu milleti kandırmak zarardan başka hiçbir şey vermez. Kendisini çok eskiden tanıdığım AKP Eski İlçe Başkanı Av.Bilgehan Altaş görevde olduğu zaman yapamadığı açıklamayı şimdi siyasi muhatabım olmamasına rağmen, ‘’ politika gerçekleri gizleyip yalan söylemek değil ‘’ diye bir söz paylaşıp kendisinin uymadığını görmek beni hayretler içinde bıraktı. Çünkü AKP’nin iktidara geliş tarihi olarak bilgi veren Sayın Bilgehan Altaş‘ın açıklamasını yadırgadım ve üzüldüm.

Öncelikle şunu tekrar edeyim, Av.Bilgehan Altaş benim siyasi bir muhatabım değildir. Kendi döneminide kapsayan birçok eleştirimize cevap vermemiş, tabiri caizse kulağının üstüne yatan eski ilçe başkanı şimdi sorumluluk üstleniyor,  o zaman bizim de aklımıza gerçek  muhataplar nerede sorusu geliyor.

Bizim yanlışımız olduğunu ifade edip düzeltmeye çalışıyor ama burada bile AKP’nin kafa karıştırma taktiğinde alışkanlık olsa gerek 2002’de iktidara gelen AKP’yi 2003 yılında iktidar oldu diye sunuyor.

Madem bana cevap verecekse aynı yazıda bahsettiğim Şeker Fabrikasının satışına neden değinmiyorsun, bunca zaman basında, sosyal medya da, şehir meydanında yapılanan yanlış olduğunu bağırdık. Basın açıklamaları yaptık, imzalar toplandı, niçin bu konu ile ilgili ağzınızı açmadınız, hala da açmıyorsunuz?

Aynı gün sosyal medya da dört ayrı paylaşım yaptım sadece birinin bir kısmına yalan yanlış açıklama yapmışsın. Bir açıklamanın böyle olmayacağını bir hukukçu olarak sen çok daha iyi bilirsin. Birileri için bunları yaptıysan vazgeç, yok parti içerisinde kendi konumun için zemin hazırlamaya çalışıyorsan zahmet etme kimseye benim ve İYİ Parti üzerinden prim çıkmaz.

Bizim derdimiz birilerini yermek değil; memlekete hizmet gelsin, sözler yerini bulsun, olumlu – olumsuz her şey paylaşılsın istiyoruz, yeter ki iyi işler olsun.

Biz muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, elbette herkes hesap verecek, ama madem açıklamalara, hatta ders vermeye meraklısın sende, eski yöneticilerin de üç maymunu oynadıkları birkaç konuya açıklık getiri misiniz. Örneğin Hükümet Konağı neden KYK ya devredildi? Buraya harcanan ve sonuçta heba olan bu milletin parasının hesabını kim verecek?

Madem üniversite arazisine bir hastane yapılıyor mevcut yerinde Devlet Hastanesi olarak devam etmesini istiyoruz. Bu işler sadece ben bilirim diyenlerin karar verebileceği bir iş midir?

Kamuoyunda ‘’bu işten çıkarları olanlar var ‘’ söylentisine niçin imkan veriyorsunuz?

Tuz Köy Havaalanı ile Kırşehir arasına yapılacak olan raylı sistem ve kısaltılmış yol projesi de mi seçim vaatleriydi. Bu projeye neden ihtiyaç görüldü, neden rafa kaldırıldı? Gerekçesi neydi?  Bu konuyla da ilgili sizlerden en ufak bir ses çıkmadı. Kırşehir sizden bilgi bekliyor, açıklama istiyor.

Günümüzde İYİ Parti’nin yükselişi ve Kırşehir’de birilerinin bunu engellemek için yaptıkları hiçbir faaliyet sonuç vermeyecektir. Çünkü biz İYİ Parti olarak doğrudan ve milletimizden yanayız. Yaptıklarınıza rağmen her şey İYİ olacak Türkiye İYİ olacak.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.