Kırşehir Express Gazetesi

İTFAİYE ERLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

İTFAİYE ERLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
11 Ağustos 2021 - 9:50

Manavgat’taki yangın söndürme çalışmalarına katılan Kırşehir İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı personelleri Mehmet Özel, Ramazan Kolukırık ve Hüseyin Sulusaray’a 10 Ağustos 2021 Salı günü Belediye Başkan Yardımcımız Nuri Araz tarafından Teşekkür Belgeleri verildi

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü personel ve araçlarımız yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere Önceki hafta Cumartesi günü yola çıkmış ve müdahale çalışmasına katılmıştı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz Dün İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Antalya’nın Manavgat ilçesindeki çeşitli noktalarda meydana gelen orman yangının söndürülmesi için canla başla mücadele eden İtfaiye Erlerimize Teşekkür Belgesi verdi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da yaptığı açıklamada; “Kırşehir halkı ve Kırşehir Belediyesi olarak memleketimizin neresinde olursa olsun yaşanan acıları paylaşıyoruz. Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz de nerede olursa olsun halkımızın yanına olmaya devam edecektir. Ne yazık ki çıkan orman yangınları tüm memleket olarak içimizi yaktı ve onarılması da zaman alacak. Temennimiz bu tür olaylar yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması ve hem can hem de çevre-orman tahribatının yaşanmamasıdır.

​            Gerekli tedbirler ve önlemler alınmadığı için escort istanbul sadece 2020 yılında çıkan 3399 yangında 20.971 hektar ormanımız yanmış ve sonrası için gerekli tedbirler alınmamıştır.

Manavgat’ta çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan ve canla başla çalışan İtfaiye Müdürlüğü personelimizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Yaşanan orman yangınlarında yaşamını yitirenlerin vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.