Kırşehir Express Gazetesi

İYİ PARTİ SEÇİM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜROYOR

İYİ PARTİ SEÇİM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜROYOR
18 Şubat 2022 - 11:46

İyi Parti İl Başkanı Müfit  Göçen yapılması muhtemel bir erken seçim için hazırlıklarını hızlandırarak devam ettiklerini söyledi. Göçen, açıklamasında şunları ifade etti:

“ İyi Parti Kırşehir Teşkilatı olarak , ilçe başkanlarımız, belediye başkan yardımcılarımız, ilçelerin sandık kurulu temsilcileri, seçimlerde mahalle ve köy temsilcisi olarak görev alan arkadaşlarımız, yöneticilerimizle muhtemelen yapılacak olan erken seçim için hazırlıklarımızı gözden geçirip, eksikliklerimizi tamamlıyoruz.

Genel Merkezimizin eğitim verdiği yöneticilerimiz katılımcı İyi Parti adına görev alan arkadaşlarımıza eğitim verdiler. Bundan sonra her ilçede mahalle ve köy temsilcileri sandık görevlilerine eğitimler vermeye devam edeceklerdir. 

Halkımızın mevcut iktidar AKP ve küçük ortaklarından hiçbir beklentisine tüm iyi niyetiyle bunca zamandır verdiği desteğe karşılık bulamadığı için yeni bir arayışa girmiştir. Bu oylara en yakın parti İyi Partidir. Halkımızın bize vereceği desteğe layıkıyla sahip çıkmak, her hangi yanlışlığa imkan vermemek için tüm hazırlıklarımız tamamlayarak yaklaşan seçimlere hazır olacağız.”  

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.