Kırşehir Express Gazetesi

KAEÜ Kırşehir’de bulunan tüm üniversite öğrencilerine kapılarını açtı

KAEÜ Kırşehir’de bulunan tüm üniversite öğrencilerine kapılarını açtı
09 Haziran 2020 - 15:06

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Koronavirüs salgını döneminde eğitimlerini uzaktan erişim ile sağlayan öğrencilerin bilgisayar ihtiyacı ve internet sıkıntısını en aza indirmek amacıyla bilgisayar laboratuvarlarını ilimizde bulunan tüm öğrencilere açtı.

         Öğrenciler, Merkez Yerleşke (Bağbaşı) Fen Edebiyat Fakültesi’nde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını rezervasyon.ahievran.edu.tr adresinden kayıt oluşturarak hafta içi 09:00 ile 17.00 saatleri arasında kullanabilecekler.

         Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin öğrenci odaklı çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ve öğrencilerinin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrencilerin bu sistem sayesinde hem ödevlerini, hem çalışmalarını hem de sınavlarını kolay bir şekilde yapabileceklerini anlatan Rektör Karakaya, ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde eğitim camiası olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

İletişim: Ertan Yıldırım – 0386 280 45 84

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.