Kırşehir Express Gazetesi

KESOB BAŞKANI BAHAMETTİN ÖZTÜRK 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

KESOB BAŞKANI BAHAMETTİN ÖZTÜRK 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI
17 Mart 2021 - 11:55

KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk mesajında şunları söyledi:

“18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünde, üzerinde yaşadığımız coğrafyayı vatan yapan aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

Tarihin akışını değiştiren ve dönemin en son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçlarına karşı; Eceabat, Seddülbahir, Kilitbahir, Conkbayır, Anafartalar ve daha birçok yerde verilen olağan üstü mücadele, Türk milletinin bahis konusu anayurdu savunma olduğu zaman nelerin yapabileceğini açıklıkla ortaya koymuştur.

Çelik ve barutun, inanç ve azim karşısında diz çöküşünün bir kanıtı olan Çanakkale Zaferi’nin, şartlar ne olursa olsun en zor zamanlarda hangi fedakârlıkların yapılacağını göstermesi bakımından tarihi bir önemi bulunmaktadır.

“Çanakkale geçilmez” sözünü tarihin sayfalarına silinmez biçimde kazıyan yüzbinlerce kahraman, bizler için hem bir gurur abidesi hem de vatanımıza karşı beslediğimiz sorumluluk duygusunun kaynağıdır. Çanakkale ruhu, ülkemiz ve milletimiz için çalışırken her daim rehberimiz olacaktır. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, bu vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimize rahmet diliyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.