Kırşehir Express Gazetesi

KIRŞEHİR EXPRESS 8. YILINA GİRİYOR

05 Ekim 2020 - 13:47
KIRŞEHİR EXPRESS 8. YILINA GİRİYOR

Genel yayın yönetmenimiz Demirbaş 10 Ekim 2013 yılında tüm gazete yazarları ve  emekçileriyle yola çıktıklarını ifade ederek  gazetenin bugünlere ulaşmasında katkı ve  emek sunan herkese teşekkür etti.

Gazetemiz Soner Demirbaş 10 Ekim 2020 Cumartesi günü Kırşehir Express gazetesinin 8. yılını kutlayacaklarını belirterek bu mutluluğu gazete okurları ve Kırşehir halkıyla paylaşmanın da mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Demirbaş, Kırşehir’in ve Kırşehirlinin her anlamda gelişimi noktasında yük-sorumluluk almak üzere “El Ver Kırşehir” sloganıyla “Sahibinin Sesi Değil, Kırşehir’in Sesi” olmak için 10 Ekim 2013 yılında tüm gazete yazarları ve emekçileriyle yola çıktıklarını ifade ederek gazetenin bugünlere ulaşmasında katkı ve emek sunan herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.