Kırşehir Express Gazetesi

MİLLETVEKİLİ İLHAN VE BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN DEMİRBAŞ’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ İLHAN VE BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN DEMİRBAŞ’A ZİYARET
16 Şubat 2021 - 12:43

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Express gazetesini ziyaret etti

CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 15 Şubat 2021 Pazartesi günü Kırşehir Express gazetesini ziyaret etti.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Soner Demirbaş ile görüşen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan Kırşehir’in sorunları, yapılan çalışmalar ve çözüm önerileriyle ilgili bilgi alış verişinde bulundular.

CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan Kırşehir halkıyla ve özellikle de Ahi Esnafıyla sürekli görüştüklerini dile getirerek yaşanan sıkıntının farkında olduklarını söyledi. Kırşehir’in ekonomik anlamda bir çok sıkıntısının olduğunu belirten İlhan, bunun da sürekli bir nüfus kaybına neden olduğunu ifade etti.

Hastane, TOKİ, Yeni Hükümet binası ve Kırşehir Lisesi’nin kendi yerine yeniden konumlandırılması noktasında Kırşehir kamuoyunun beklentilerinin Ak Parti iktidarı ve ilimizdeki temsilcileri tarafından dikkate alınmadığını söyleyen milletvekili İlhan, bu konuları Mecliste de sürekli dile getirdiklerini ve takipçisi olacaklarını ifade etti.

Kırşehir basınının da mevcut ekonomik sıkıntıdan etkilendiğinin farkında oldukların söyleyen İlhan, esnafa yapılan göstermelik yardımlarla bu sorunların çözülemeyeceğini belirtti ve CHP iktidarının halkın ve esnafın beklentileri doğrultusunda tüm programlarını bugünden oluşturduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Kırşehir halkının sıkıntılarının çözümü noktasında tüm paydaşlarıyla birlikte durum tespiti yaptıklarını ve çalışmalarına devam ettikleri mesajını verdi.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Soner Demirbaş da ziyaretlerinden dolayı CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.