Kırşehir Express Gazetesi

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN BAYRAM MESAJI

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ’DEN BAYRAM MESAJI
19 Temmuz 2021 - 15:12

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Kurban Bayramı mesajında şunları söyledi:

“Uzun bir süredir Covid-19 salgınının gölgesinde geçirdiğimiz günlerin önemli ölçüde gerisinde kaldık. Ülkemizdeki aşılama çalışmaları ve vatandaşlarımızın kurallara duyarlılığı sonucu 1 Temmuz itibariyle kontrollü sosyal hayatın 3. aşamasına geçtik. Salgınla mücadele verdiğimiz bu süreçte, bir Kurban Bayramı’nı daha karşılayacak olmanın hüzünlü bir mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren dini bayramlarımız, manevi tarafımızı kuvvetlendiren, olumlu bir toplumsal bakış kazandıran, birbirimizi anlamamıza, bağışlamamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günler, hafızalardan silinemeyecek tatlı anlardır. Böylesi ender günleri iyi değerlendirmeli, günlük yaşantımızda her an gerçekleştiremediğimiz eş, dost, aile ziyaretlerini normalleşme sürecinde kurallara riayet ederek yerine getirmeli, kırgınlıkları unutmalı, özellikle büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almalı, çocuklarımızı sevindirmeliyiz.

Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, eş, dost ve komşularımıza ziyaretlerimizi salgın tehlikesinin sürdüğü bilinci ile yapmalı olabildiğince kısa tutmalıyız. Bu nedenle bayram sevincimizi virüse, hastalığa teslim etmemeliyiz. Bu sürecin daha çabuk atlatılması için gayret göstermeli, duyarlı davranmalıyız. Gönül selamı ile bayramlaşmalı, evlerimizi havalandırmalı, kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız. Bu bayram, hepimizin sağlığı ve daha nice bayramlar yaşamak için temizlik, maske ve mesafe kurallarına da uymalıyız.

Bu duygular içinde bütün hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.