Kırşehir Express Gazetesi

MÜFİT GÖÇEN: KIRŞEHİR’İN SORUNLARINI CİDDİYE ALIN!

MÜFİT GÖÇEN: KIRŞEHİR’İN SORUNLARINI CİDDİYE ALIN!
11 Ağustos 2021 - 9:59

İyi Parti İl başkanı Müfit Göçen “Vaatler ve hayaller gerçeğe dönüşmeli, şehrimizin süslü sözlere değil gerçekten faydalı, sonuç veren işlere ihtiyacı var. İktidar temsilcilerinin şov yapmak uğruna bu milleti güzel vaatlerle, hayallerle oyalamaları insanlarımıza zarar veriyor ve şehrimize yazık ediyorlar.” Diyerek şu açıklamada bulundu:

“Bugüne kadar aktardığımız ve aktarmaya devam edeceğimiz Akp ve küçük ortaklarının, adı olan ama kendisi olmayan hatta bazıları için hovardaca bol para harcatıp, keyfi davranışlarınız ve parti içi çekişmeleriniz sebebiyle vazgeçtiğiniz yatırımlar nedeniyle şimdi süslü sözlerle gündeme yeniden gelme çabalarınız bizde endişe yaratıyor.

Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kendirli’nin de sözünü yeni gibi ettiği ama yıllar önce sözü edilen, hiçbir faaliyete başlanmayan organize sanayi bölgesinin genişletilmesi için Bakandan söz alındığını, hatta ek bir sanayi sitesini de kapsadığını, ayrıca tarım ve hayvancılıkla ilgili önemli projelerin hayata geçeceğini açıkladı. Bunların takipçisi olacağımızı bilmelerini isteriz, “biz söyleriz, ondan sonra kulağımızın üstüne yatarız” davranışınız artık tadını kaçırdı. Çünkü AKP zihniyetinde bu davranış var ve maalesef hepsi aynı, tıpkı geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Seher Ünsal’ında 1997 de başlayan Yamula Barajı için sanki yeni yapılıyormuş gibi Bakandan söz aldığı müjdesini komik bir şekilde verdiği gibi.

Lütfen Kırşehir’in sorunlarını ciddiye alın, sadece politik gösteri ve gündem çalışması olarak bakmayın. Yoksa tren yolu, çevre yolu, Tuz Köy Havaalanı raylı sistemi gibi havada kalır, yeni hastane yapımı, hastane önü üst geçit, hükümet konağı gibi nice anlamsız, savurganca ve hala niye böyle olduğu, bu sıkıntılı günlerde devletin parasının niçin çar çur edildiği, saçma sapan, anlaşılamayan işler olarak kalır. Unutmayın ki bu milletin önüne tekrar çıkmanız için normal süresinde bile olsa seçime fazla zaman kalmadı, bunların hesabını vermek zorunda kalacaksınız.

Biz İYİ PARTİ olarak her zaman yapılan iyi işlerin yanında olacağız, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Polis Okulu projelerine teşekkür ettiğimiz gibi, bu doğru olmayan, havada kalan vaatleriniz için de her ortam da gündeme getirip kamuoyuna sizleri şikayet edeceğimizi, gerçeği anlatacağımızı bilmenizi isteriz.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.