Kırşehir Express Gazetesi

MÜFİT GÖÇEN’DEN SERT SÖZLER!

MÜFİT GÖÇEN’DEN SERT SÖZLER!
07 Mart 2022 - 11:37

İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen “Ülkemizde yaşanılan ekonomik sıkıntının hat safhaya ulaşmasına rağmen milletin derdi ile ilgilenmeyip kendi yarattıkları suni gündemlerde adlarından söz ettirmeye çalışan AKP ve küçük ortaklarının temsilcileri adeta vatandaşla dalga geçiyorlar.” Diyerek şunları ifade etti:

“Ağızlarından bir kez piyasa şartlarından, geçim sıkıntısından bir tek söz çıkmayan muhteremler ancak kendilerini yukarıdaki yetkililerine şirin göstermeye çalışmaktadırlar. Elektrik, doğalgaz faturalarından, günlük zam gelen litresi 20 TL’yi geçen benzin mazot fiyatlarından, gübreden , kalemden, ayakkabıdan , gıda maddelerinden, ayçiçek yağı almak için TMO önünde kuyruğa giren insanlardan bir kez söz edemeyenler , hükümete en ufak vatandaşın sıkıntısını iletemeyenler esnaftan indirim istiyorlar ama hükümete vatandaşın sakinleştirici ilaçlarla ayakta kaldığını , ilk seçimde kendilerini cezalandıracağını söylemiyorlar.

Dostlar alışverişte görsün der gibi kurum ve parti ziyaretleri yapıyorlar. Eğer samimiyseniz, bu milleti düşünüyorsanız beraberce çarşıya çıkıp vatandaşı dinleyip, yetkililere durumu iletelim. Hani siz bu devlet ve millet i çok sevdiğinizi, dertleri sizin çözeceğinizi söylüyordunuz ya. Hodri meydan, ama hiç umudum yok. Yoksa hala dış güçler söyleminize mi yeniden sarılacaksınız. Derdiniz kendi hesaplarınız. Siz de vatandaşın dertlerini iletecek cesaret yok. Belki de bu tavrınızda haklısınız, o zaman sizi yerinizde oturtturmazlar.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.