Kırşehir Express Gazetesi

MÜFTÜLÜK CADDESİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MÜFTÜLÜK CADDESİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
12 Nisan 2021 - 11:10

Kırşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma ile kamuoyunda Müftülük Caddesi olarak bilinen bölge yeni bir görünüme kavuşacak.

             Kırşehir’de yeme-içme sektörüne ait çok sayıda işletmenin bulunduğu Müftülük Caddesi’nde yoğun olan araç trafiğini rahatlatmak için tek yön uygulamasına geçiliyor.

Aynı zamanda kaldırımların da genişletilmesiyle esnaflar ve vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Yol ve kaldırım çalışmaları öncesinde bölgede devam eden alt-yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şunları söyledi:

“Müftülük Caddesi, bilindiği gibi şehrimizin tam merkezinde ve neredeyse 16 saat canlı, yaşayan bir yer. Bu bölgemizde yeme içme sektörüne ait çok sayıda işletmemiz vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Yaptığımız bu çalışmayla bölgenin trafik sorunu, alt-yapı sorunu gibi önemli sorunlarına kalıcı çözümler getiriyoruz. Mimarlar Odası ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda bölgede tek yön uygulamasına geçilmesinin ve kaldırımların genişletilmesinin özellikle Pandemi süreci içerisinde yeme içme sektörüne ait işletmelerin vatandaşlarımıza kapalı alandan ziyade açık alanda daha sağlıklı, hijyenik ve kaliteli bir şekilde hizmet vermesi için de önemli olacaktır.

Başta esnafımız olmak üzere vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Ramazan ayı içerisinde bitirmeyi planladığımız bu çalışma öncelikle ana arterde başlamış daha sonra sırasıyla ara sokaklarda devam edecektir. Yol ve kaldırım çalışmalarından önce yağmur suyu hattı çalışmasını bitiriyoruz. Çalışmalarımız sonuçlandığında bölge ilimize yakışır bir biçimde çağdaş bir görünüme kavuşacaktır.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.