İlimizde Şehitler Ağacı Oluşturuldu
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Şehitler Ağacı oluşturuldu.
İlimiz genelindeki şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu künyelerin ağaca asılması nedeniyle düzenlenen programa Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, kurum amirleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Programda bir gazetecinin sorusunu cevaplandıran Vali İbrahim Akın, hazırlanan Şehitler Ağacını, şehitlerimizin hatıralarını ve isimlerini yaşatmak adına anlamlı bulduğunu söyledi.
Oluşturulan Şehitler Ağacı’nın daima şehitlerimizi hatırlatacağını belirten Vali İbrahim Akın, “Bu vatan için, bayrağımız için canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitler Ağacının oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor; bu vesileyle, bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan da emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasında, Şehitler Ağacının İçişleri Bakanlığı’nca desteklenen “Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar Projesi” kapsamında hayata geçirildiğini ifade etti.


UNUTULMADILAR
CHP KIRŞEHİR KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
EKİCİOĞLU: İNTERNET MEDYA MENSUPLARININ KIRŞEHİR’İN TANITIMINA YAPACAĞI KATKILAR ÇOK ÖNEMLİ
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NÂZIM HİKMET ANMASI
BASIN MÜZESİ VE AKUSTİKHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK, 1 YILLIK ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI
UNESCO MÜZİK ŞEHRİ KIRŞEHİR, MOSTAR’DA TANITILDI