İlimizde Şehitler Ağacı Oluşturuldu
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Şehitler Ağacı oluşturuldu.
İlimiz genelindeki şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu künyelerin ağaca asılması nedeniyle düzenlenen programa Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, kurum amirleri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Programda bir gazetecinin sorusunu cevaplandıran Vali İbrahim Akın, hazırlanan Şehitler Ağacını, şehitlerimizin hatıralarını ve isimlerini yaşatmak adına anlamlı bulduğunu söyledi.
Oluşturulan Şehitler Ağacı’nın daima şehitlerimizi hatırlatacağını belirten Vali İbrahim Akın, “Bu vatan için, bayrağımız için canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitler Ağacının oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor; bu vesileyle, bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.” dedi.
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan da emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasında, Şehitler Ağacının İçişleri Bakanlığı’nca desteklenen “Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar Projesi” kapsamında hayata geçirildiğini ifade etti.


UNESCO MÜZİK ŞEHRİ KIRŞEHİR, MOSTAR’DA TANITILDI
BAŞKAN EKİCİOĞLU 23 NİSAN PROGRAMLARINA KATILDI
KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLER MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BÜYÜK DEĞİŞİM
EL DEĞMEDEN YAPILAN ÇİFTLİ RAMAZAN PİDESİ 10 TL’DEN SATILIYOR
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
HALK, KIRŞEHİR’DE ALTIN MADENİ İSTEMİYOR!
UĞUR MUMCU, MEMLEKETİ KIRŞEHİR’DE ANILDI