Kırşehir Express Gazetesi

TÜRK EĞİTİM-SEN 28 YAŞINDA!

18 Haziran 2020 - 22:37
TÜRK EĞİTİM-SEN 28 YAŞINDA!

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Bilal Türk sendikalarının 28’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

            Türk Eğitim-Sen’in ilkeleri ve çizgileri ile örnek bir sendikacılık yaptığını, kimseye minnet etmeden doğru bildiklerini söylediğini, kararlı, mücadeleci özelliğiyle herkesin takdirini kazandığını bildiren Türk, “Ne büyük bir şeref payesidir Türk Eğitim-Sen mensubu olmak. Yoluna her geçen yıl üyelerinin gücü ile büyüyerek devam etmek. Şaşırmadan, tehdit ve baskıda bulunmadan, makam ve mevki değil, adam gibi duruş vadederek üyelerinin teveccühünü kazanmak…” dedi.

            Türk sözlerine şöyle devam etti. “Türk Eğitim-Sen, 18 Haziran 1992 yılında bir avuç inanmış, ihlaslı, fedakar eğitim çalışanının gayretleri ile hayat buldu. Bugün geldiğimiz noktada Türk Eğitim-Sen, hem eğitim çalışanlarının güven duyduğu, itibar ettiği, gönülden bağlı olduğu gerçek bir eğitim sendikası hem de mensubu olmaktan gurur duyduğumuz büyük Türk milletinin hislerine tercüman olan güçlü bir sivil toplum kuruluşudur.

            Türk Eğitim-Sen, “Ne mutlu Türküm diyene” demekten gurur duyan, milli akıl, milli refleks ve milli bilinç ile geleceğine yön veren, vatanını namusu sayan, Büyük Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere hiç durmadan yürüyen, bölücülüğe teslim olmuş pespayeler ile milletimizin ve devletimizin bekasına kast eden her türlü terör örgütüne karşı çelik gibi direnen anlayışı temsil eden bir sendikadır.

            Temsil ettiğimiz değerleri benimseyen her eğitim çalışanı ile aynı kulvarda yürümekten gurur duyarız. Zira yaşanan tüm ahlak dışı operasyonlara rağmen 220 bini aşkın üyemizin bizlere güvenerek yolculuğumuzda yanımızda olmaları umutlarımızı yeşertmektedir.

            Bilindiği gibi önümüzde yetki süreci var. Bu yıl pandemi dolayısıyla yetki süreci 15 Temmuz tarihine uzadı. 14 Temmuz mesai bitimine kadar gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki; kuruluşumuzun 28’inci yılında hormonla şişirilenlere, tehdit kılıcını çalışanlara savuranlara, akıl tutulması yaşayarak, çalışanları maddi, manevi hırpalayanlara karşı yeniden yetkiyi alırız.

            Kuruluşumuzdan bugüne kadar onurlu yolculuğumuza emek vermiş olan her bir arkadaşımızı minnetle anıyorum. Rabbim hepsinden razı olsun.

            Üyelerimizden aldığımız güç, bizleri muzaffer kılarak, zirveye taşıyacaktır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.