Kırşehir Express Gazetesi

Vali Akın Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

21 Temmuz 2020 - 9:33
Vali Akın Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali İbrahim Akın, Liselere Geçis Sınavında (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Akın, LGS şampiyonlarını kabulü sırasında yaptığı konuşmada, öğrencilerin ülke genelinde dereceye girmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek eğitimde marka kent olan Kırşehir’de eğitime yapılan yatırımların meyvelerini aldıklarını ifade etti.

Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarının diğer öğrencilere de örnek olacağını ümit ettiklerini dile getiren Vali İbrahim Akın, “Öğrencilerimiz İrem Dönmez ve Muhammed Alper Doğan LGS’de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye girdiler. Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen aileleri ile öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşmak için bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak yeni başarılara ulaşacaklarına inanıyorum.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, okul idarecileri ve ailelerin de yer aldığı ziyarette Vali Akın öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.