Kırşehir Express Gazetesi

VALİ İBRAHİM AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

VALİ İBRAHİM AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
11 Mayıs 2021 - 22:56

Vali İbrahim Akın Ramazan Bayramı mesajında şunları söyledi:

“Gönüllerin huzura erdiği rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ardından bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 Manevi değerlerin hayatımıza kattığı güzellikleri en derinden hissettiğimiz dini bayramlarımızdan birisi olan Ramazan Bayramı, insanlar arasındaki muhabbetin arttığı, uzakta olanların hasretle birbirine kavuştuğu, küskünlerin barıştığı, yalnız ve kimsesizlerin hatırlandığı müstesna günlerdir.

Şüphesiz, bu istisnai günlerin gönüllerimizde meydana getirdiği sevinci, heyecanı, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, vermek istediği dostluk ve barış mesajlarını geçmişten günümüze çok iyi idrak etmiş bir milletiz. Nitekim salgın sebebiyle Ramazan ayında soframızı dostlarımızla paylaşamasak da sevinçte ve tasada tek vücut olabilen milletimiz, veren elle alan eli buluşturarak ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam etmiştir.  

Hepimizin bildiği üzere koronavirüs salgınının olumsuz etkileri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmektedir. Devletimiz salgının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla Ramazan Bayramı’nı da kapsayacak şekilde Tam Kapanma Sürecine geçerek bazı kısıtlamaları uygulamaya koymuştur.

 

Bu sebeple bayram mutluluğunu evlerinizde kalarak yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla paylaşacağınıza inanıyor, halkımızın bayram süresince devletimizin aldığı tedbirlere riayet etmesini bekliyorum.

Bu duygularla tüm İslam âleminin, milletimizin ve Kırşehirli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.