Kırşehir Express Gazetesi

VALİ AKIN’DAN YENİ YIL MESAJI

VALİ AKIN’DAN YENİ YIL MESAJI
30 Aralık 2020 - 15:56

Vali İbrahim Akın, yayınladığı yeni yıl mesajında şunları ifade etti:

“Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bırakırken ülkemiz ve ilimiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız 2021 yılına siz değerli Kırşehirlilerle birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Her yeni yıl belirlediğimiz hedeflere, mutlu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere yeni başlangıçlar ve fırsatlar sunmaktadır. Milletimiz, 2021 yılında da hedefleri doğrultusunda yeni başarılara imza atarken önüne çıkan engelleri sabırla, cesaretle ve milli dayanışmayla aşacak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için gayretlerini sürdürecektir.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Kırşehir’imizin daha da kalkınması, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en hızlı ve verimli şekilde istifade edebilmesi, güven ve huzur içinde yaşamalarını tesis etmek için ilimizin tüm dinamikleriyle el ele vererek koordinasyon içinde çalışmaya özen göstereceğiz.  

Bildiğiniz üzere 2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koranavirüs salgını insanlığı olumsuz yönde etkilemiş ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Önümüzdeki günlerde aşının uygulanmaya başlamasıyla birlikte salgınla mücadelede önemli bir aşama kaydedileceğine inanıyorum.

Günlük yaşantımızı derinden etkileyen bu salgından korunabilmenin yolu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak ve mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaktan geçmektedir. Bu sebeple 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00’den 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Kendi sağlığımızın yanı sıra toplum sağlığının da korunması amacıyla hemşehrilerimizden alınan tedbirlere riayet etmelerini bekliyoruz.

 Bu duygularla, 2021 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.