Kırşehir Express Gazetesi

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Başkan Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Başkan Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti
25 Aralık 2023 - 13:45

Mansur Yavaş: hizmetlerimiz ve değerli şehirlerimize katacaklarımız hakkında sohbet ettik.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye meclis üyesi Atila Çelik ile birlikte 22 Aralık 2023 Cuma günü Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ziyarette ABB Başkanı Mansur Yavaş’a Ahi Sancağı takdim etti.
Başkanlar daha sonra birlikte Ahi Esnafına da ziyarette bulundular. Esnaf ziyareti sırasında hemşehrilerimiz Başkanlara yeniden Başkan Adayı gösterilmelerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
ABB Başkanı Mansur Yavaş “Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek, kendisiyle hizmetlerimiz ve değerli şehirlerimize katacaklarımız hakkında sohbet ettik.
Kendisine ve bizi hoşgörüyle karşılayan Kırşehirli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha sonra, CHP Genel Başkanı Ögür Özel, genel başkan yardımcıları, PM üyeleri, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kadın kolları genel başkanı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Cumhuriyet sevdalısı ile birlikte Hacıbektaş ilçesinde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 104. yıl dönümü programına katıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.