Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal “Miraç, bir yükseliştir. Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Cenab-ı Allah’ın izniyle Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya ve oradan da Yüce Mevla’nın sonsuz ayet ve kudretine şahit olmak için semaya yaptığı hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği bu geceye bir kez daha erişmenin ve bu geceyi idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Rabbimize olan imanımızı, Peygamberimize (s.a.v) olan bağlılığımızı, namaza olan muhabbetimizi tazeleyelim!
Eşref-i mahlûkat olmanın bilinciyle daha ferasetli bir bakış, daha merhametli bir kalp, daha nezaketli bir dil, daha güzel bir ahlâk, daha huzurlu bir dünya için dualarımızı miraca gönderelim!
Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, tüm Müslümanların ve hemşerilerimizin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam Âleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.


EKİCİOĞLU: İNTERNET MEDYA MENSUPLARININ KIRŞEHİR’İN TANITIMINA YAPACAĞI KATKILAR ÇOK ÖNEMLİ
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NÂZIM HİKMET ANMASI
BASIN MÜZESİ VE AKUSTİKHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KİTAP FUARI CUMA GÜNÜ NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’NDE BAŞLIYOR
CHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANI HATİCE KOÇAK, 1 YILLIK ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI
BAŞKAN EKİCİOĞLU 23 NİSAN PROGRAMLARINA KATILDI
KIRŞEHİR BELEDİYESİ GELİRLER MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BÜYÜK DEĞİŞİM