Kırşehir Express Gazetesi

AK PARTİ İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL’DAN ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL’DAN ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI
17 Mart 2021 - 12:31

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal,  “Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde, vatan ve millet sevgisiyle yazılmış destanın adıdır.

“Çanakkale Geçilmez” diyen ruh Kurtuluş Savaşımızın müjdecisi olmuş, milletimizin inancı, azmi ve kararlılığıyla hiçbir engel tanımayacağının, bağımsızlığı uğruna birlik ve beraberlik içinde her şartta zafere ulaşacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Bizlere düşen görev, atalarımızdan kalan bu onurlu ruhtan ilham alarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır.Atalarımızın torunları olarak, şerefle ve onurla yazılan şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkmak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına, birlik ve beraberliğine sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet etmek en büyük görevimizdir.

Şehitlerimizin bize emanet ettiği mukaddes vatanımızın her daim bekçisi olacağız. Bu duygu ve düşünceler ile başta Çanakkale de verdiğimiz yüz binlerce şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.  Ruhları şad, Mekanları cennet olsun.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.