Kırşehir Express Gazetesi

ANKARA BB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ANKARA BB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
28 Kasım 2022 - 9:44

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Kırşehir caddelerinde hemşehrilerimizle buluşarak görüş alış verişinde bulundu.

26 Kasım 2022 Cumartesi günü Ankara BB Meclis Üyesi Ertan Işık ile birlikte Kırşehir’e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkan Ekicioğlu’na yaptığı makam ziyaretinde Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Baran Genç de bulundu.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş’a üzerinde Ahi Evran-ı Veli, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli’nin minyatür heykellerinin bulunduğu Üç Erenler plaketini takdim etti.
Görüşmede belediyeler olarak yapılan çalışma ve faaliyetler değerlendirilirken gündeme ve genel siyasete ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Ekicioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Ahi Külliyesi ve külliyede bulunan ve Ahilik Öğretileri ve Felsefesinin yansıtıldığı Zanaatkarlar Çarşısının da tanıtımını gerçekleştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Baran Genç ile birlikte esnaf ziyareti yaptılar ve Kırşehirli hemşehrilerimizle de görüş alışverişinde bulundular.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.