Kırşehir Express Gazetesi

EKİN TİYATROSU’NUN “ANGARA GAZİNOSU” OYUNU PAZAR GÜNÜ

EKİN TİYATROSU’NUN “ANGARA GAZİNOSU” OYUNU PAZAR GÜNÜ
21 Aralık 2023 - 11:15

Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Angara Gazinosu adlı oyun sahnelenecek.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelenecek oyunla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti:
“Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ilimizin kültür sanat hayatına da katkı sunmaya ve hemşehrilerimizle buluşmaya hiç ara vermeden devam ediyoruz.
Bizim kültürümüzde tiyatro; orta oyunu, gölge oyunu, köy seyirlik oyunları, meddahlık danslı ve şarkılı veya taklit şeklinde başlamıştır. Tiyatroyu hayatın bir parçası, yansıması olarak düşünüyoruz. Hayatın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, tiyatro sanatçıları tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de kapı aralar.
Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından 24 Aralık 2023 Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da sahnelenecek olan oyuna tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi davet ediyorum.”
Oyunun ücretsiz biletleri Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.