Kırşehir Express Gazetesi

İYİ PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI MÜFİT GÖÇEN’DEN AÇIKLAMA

İYİ PARTİ KIRŞEHİR İL BAŞKANI MÜFİT GÖÇEN’DEN AÇIKLAMA
27 Haziran 2021 - 18:54

İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir yıllardır ciddi yatırımlar, istihdama yönelik girişimler , ihtiyaçların karşılanmasını beklerken arkası gelmeyen ama aslı çıkmayan , sürekli duymaktan bıktıran , adı olan kendisi olmayan , sadece özellikle seçim vaatlerinde gündeme, gelen tren yolu gibi yatırımlarla , boş umutlarla oyalanırken birde devletin malı deniz gibi anlamsız har vurup harman savurmanın çirkin örneklerini yaşıyor. Mantıksız bir şekilde kendi dönemlerinde yaptıkları dokuz yıllık yeni devlet hastanemizin doktor eksiklerini tamamlayacaklarına, gereksiz şekilde üniversite kampüs alanına taşımak için çalışma yapan bu zihniyet mevcut hastanenin daha rahat çalışması için hastane maliyetinden daha fazla bir paraya önündeki ucube üst geçidi ciddi tepkiye rağmen ‘’ biz en iyisini biliriz’’ diyerek yapmışlardı, hatta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ‘’ çevre yolu kalsın üst geçit istediniz  bizim için daha önemli  dediniz. ‘’ diye tepki göstermişti , bizlerde bunu kim istedi diye  soruyoruz hala cevap alamıyoruz. Ama şimdi de bunlardan da tüm bu maliyetlere rağmen  vazgeçiyorlar.

Boşalacak olan hastanemizin nasıl değerlendirileceği , nasıl bahaneler bulabiliriz diye araştırılırken ‘’ sağlık kompleksi olarak değerlendireceğiz ‘’ diye anlamsız ve yuvarlak bir sözle geçiştirmeye çalıştılar. Daha sonrada yıkılan eski hastanenin ve sağlık kolejinin olduğu  kırk dönüm olan arazisine daha önce eski milletvekilimiz Mikail Aslan tarafından 150 ek yataklı hastane projesi  için çalışmalar yapılmış olmasına rağmen maalesef Akp kendi eski vekiline ve projesine aynı zamanda milletin malına sahip çıkmamış arsanın sadece 800 metrekaresine toplum sağlık merkezi ve aile sağlık merkezi yapımına karar veriliyor. Öyle ki buraya işin ismini ve gerekli bilgileri gösteren bir tabela dahi asma gereği duymuyorlar. Bu yatırım için yaklaşık 230 bin tl proje parası ödendiği duyumunu aldık. Belki de valilik konağında olduğu gibi daha sonra başka bir kuruma oldu bitti ile devredileceği için tabela asılmamış olabilir.

Geçim sıkıntısından insanların bunaldığı, işsizliğin hat safhaya ulaştığı son yıllarda Kırşehir’de hiçbir işçinin çalışacağı işyeri açamayan ve açtıramayanlar hovardaca milletin imkanlarını , parasını ,arsasını , değerlerini harcama gayreti içerisindeler. İşlerin kitabına uydurulması, yasal olması elbette sağlanır. Ayrıca bunlar süslenerek çok güzel bir şekilde anlatılma çabasına girilebilir. Ama bu millete hakkını helal ettirmek , vebal altında kalmamak için özenli ve doğru hareket etmek gerekir. Yanlışlıktan dönmekte bir erdemdir, takdir görür. Lütfen artık bu milletin geleceği ile oynamayın , AKP ve küçük ortaklarını samimi ve gerçekçi davranmaya davet ediyoruz. Yap-Yık faaliyetleri şehrimize katkı vermez , sadece kaynaklarımızı kurutur ve sizleri siyaset sahnesinden siler. Unutmayın ki zamanında törenlerde başrollerde olan birileri şimdi sokağa dahi çıkamıyorlar.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.