Kırşehir Express Gazetesi

Korona virüsle mücadelede berber ve kuaför üyelere katkı sağlayan kurum ve şahıslara Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından şükran plaketi verildi.

Korona virüsle mücadelede berber ve kuaför üyelere katkı sağlayan kurum ve şahıslara Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından şükran plaketi verildi.

         Ülkemizle birlikte tüm dünya’yı etkisi altına alan Korona Virüs ile mücadelede Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine bu süreçte maddi ve manevi destekte bulunan kurum ve şahıslara odamızı temsilen başkanımız Oğuz Maraş tarafından şükran plaketi verildi.

         Korana Virüsle mücadele esnasında bir çok üyemiz işyerlerini açamadı ve maddi manevi zarara uğradı ve süreçte katkıda bulunan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, KESOB Başkanım Bahamettin Öztürk, Kızılay Şube Başkanımız Yunus Fikret Yavuz ve Kırşehir Umut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Uğurlu’yu makamlarında ziyaret edilerekerek şükran plaketleri Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Oğuz Maraş tarafından takdim edildi.

Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası şükran plaketi verdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.