Kırşehir Express Gazetesi

Kırşehirliler Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kemal Burak Gökbulut getirildi

Kırşehirliler Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kemal Burak Gökbulut getirildi
18 Ekim 2021 - 15:34

Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Sn. Av. Sevilay Aslan ve yönetim kurulunun oluru ile Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kemal Burak Gökbulut getirildi.

Kırşehirliler Vakfı Evinde ilk Gençlik Kolları yönetim toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Gökbulut, şunları ifade etti:

“Gençlerimiz bu memleketin bugünleri ve yarınlarıdır. Bugün burada güzel projeler üreterek genç arkadaşlarımızı güzel yarınlara taşımak istiyoruz. Gençlik Kolları olarak genç arkadaşlarımızın yaşam kalitesine katkı sağlayacak eğitimler, paneller ve konferanslar düzenlemek istiyoruz. Yakın zamanda yayına alacağımız web sayfası ile tüm genç arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Ankara’da genç hemşehrilerimizin yalnız olmadığını buradan açık ve net şekilde belirtiyorum. Vakfımız her zaman genç arkadaşlarımıza açıktır ve her zaman sosyal medyadan (@kirsehirvkfgenc) ya da Vakıf Genel Merkezinden bizlere ulaşabilirler.

Gençlik Kolları toplantısına zahmet verip gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Buradan beni Gençlik Kolları Başkanlığı’na lâyık gören başta Genel Başkanımız Sn. Av. Sevilay Aslan olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine ve gönülleri gençlerle olan herkese teşekkür ediyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.