Kırşehir Express Gazetesi

Osman Demir’den “Basın Bayramı” mesajı

Osman Demir’den “Basın Bayramı” mesajı
24 Temmuz 2020 - 12:18

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir mesajında şunları söyledi:

“Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım,

             24 Temmuz 1908 tarihi, Türk basınının görevini özgürce ifa edebilmesinde önemli bir dönüm noktası olarak kabul edilmektedir.  

 Sağlanan imkânlar ve gelişen teknoloji ile basın kuruluşları, geçmişten günümüze önemli mesafeler kat etmiştir. Genel ve yerel basınımız,  halkımızın yaşanan olaylardan anında haberdar olmasını sağlamakta, bununla beraber devletle vatandaş arasındaki iletişimin sağlanması, toplumsal sorunların dile getirilmesi ve çözüme kavuşması noktasında önemli hizmetler yürütmektedir.

 Ülkemizde Cumhuriyet değerlerinin ve demokrasi kültürünün yerleşmesinin yanı sıra yayınlandığı ilin her alanda ilerlemesine fikirleriyle destek olan basın mensuplarımızın milli ve manevi değerlere gösterdiği duyarlılık hepimiz için büyük kıymet ifade etmektedir. 

             Özellikle son dönemde Pandemi Sürecinin getirdiği zorluklara rağmen önemli bir görevi yerine getirmek için özveriyle çalışan tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.