Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BAŞKAN EKİCİOĞLU AYAKKABI BOYACISI ESNAFA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU!

BAŞKAN EKİCİOĞLU AYAKKABI BOYACISI ESNAFA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU!
15 Aralık 2020 - 16:19

Başkan Ekicioğlu, kapalı hale getirilen Lostra Salonlarına Kırşehir Belediyesi tarafından ortopedik koltuklar verileceği müjdesini verdi.

Kırşehir’de ayakkabı boyacılığı yaparak geçimin sağlayan emekçiler, belediyeden kendileri için yaptığı salonlarının camekan hale getirilmesiyle yaklaşan kış öncesi rahata kavuştu.

Kırşehir Belediyesi tarafından modern ve bir görünüme kavuşturulan Lostra Salonlarının camekan hale getirilmesiyle ve yüzeyinin yazın sıcakta koruyacak şekilde hazırlanmasıyla boyacı emekçilerden tam not aldı.

Daha önce kışın soğukta yazın sıcakta hizmet vermekte zorlan boyacı esnafı Belediyenin bu çalışmasıyla yaklaşan soğuk günler öncesinde rahata kavuşarak soğuk günlerde de hizmet verebilecek.

Edinilen bilgiye göre ayakkabı boyacısı emekçilerinin kışın soğuk günlerinde daha iyi hizmet verebilmeleri için Lostra salonlarının içine ısınma amaçlı UFO ısıtıcılarının da konulacağı öğrenildi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir’de ayakkabı boyacılığı yaparak geçimin sağlayan emekçilere bu konuda bir sözleri olduklarını belirterek bu sözü yerine getirmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Ekicioğlu, ayrıca kapalı hale getirilen Lostra Salonlarına yine Kırşehir Belediyesi tarafından ortopedik koltuklar da verileceği müjdesini verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.