Kırşehir Express Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BAŞKAN EKİCİOĞLU ÇALIŞMALARINI VE PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN EKİCİOĞLU ÇALIŞMALARINI VE PROJELERİNİ ANLATTI
18 Kasım 2020 - 13:47

EKİCİOĞLU: AHİ KÜLLİYESİ ÇOK YAKINDA HALKIN HİZMETİNDE OLACAK!

KIRŞEHİR EXPRESS GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ SONER DEMİRBAŞ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş 18 Kasım 2020 Çarşamba günü Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek gündeme ev belediye çalışmalarına dair görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş’a belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ekicioğlu, amaçlarının Kırşehir’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte Kırşehir’e hizmet etmek olduğunu belirtti ve ortak akılla varolan sorunları aştıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Ekicioğu, yaşanan pandemi sürecini Belediye olarak çok iyi takip ettiklerini dile getirerek öncelikli amaçlarının Kırşehir halkının sağlığı olduğunu söyledi. Ekicioğlu, Belediye olarak Pandemi süreci boyunca şimdiye kadar yüz binlerce maske üretip, ücretsiz dağıtımını gerçekleştirdiklerini de ifade etti.

Başkan Ekicioğlu 1999 yılında Kırşehir’in ihtiyacını karşılamak için bir asfalt plent yapıldığını, yeni araçlar satın aldığını, sonrasında belli bir süre bu tesisin kullanıldığını hatırlatarak bu asfalt plentinin 2009-2019 yılları arasında kapatıldığını ifade ederek Kırşehir’in yol ihtiyacını karşılamak için bu tesisleri tekrar hayata geçirdiklerini ve ilimizin yollarını asfaltlama işinde kullandıkalrını da söyledi.

Ekicioğlu, Ahiliğin merkezi olan ilimizde esnaf ve tüccarların içinde bulunduğu zor duruma da işaret ederek genel siyasetin ve iktidar temsilcilerinin esnafın içinde bulunduğu açmaza çözüm bulmaları gerektiğini vurguladı.

Göreve geldikleri günden bu yana Kırşehir’in yönetiminde ve işlerin icraatında Kırşehir halkının beklenti ve önerilerini de dikkate aldıklarını ifade eden Ekicioğlu, yönetimin ortak akılla yapılması için tüm birimlerin aktif halde ve halkla istişare içinde bulunduğunu dile getirdi.

Vaat ettikleri projeleri adım adım hayata geçirdiklerini ve hayata geçirmeye de devam ettiklerini söyleyen Başkan Ekicioğlu çok yakın bir zamanda Ahi Külliyesi’nin de açılarak Kırşehir halkının hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.

Genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş da Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na açıklamasından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Demirbaş, Kırşehir’in demokrasisine ve kültürüne yaraşır bir şekilde yapılacak olan tüm işleri sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde desteklediklerini dile getirerek yapılacak işerde halkın onayının alınmasının önemini vurguladı.

Kırşehir Lisesi, Yeni Hükümet Binası, sosyal alanları yaratılması vb. konularda Kırşehir halkının görüşlerinin alınmasının ve bu görüşler doğrultusunda hem atanmışların hem de seçilmişlerin halkın yanında olduklarını hissettirmelerinin önemini vurgulayan Genel yayın yönetmenimiz Soner Demirbaş bu konulardaki duyarlılıklarından dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.